Rólam
Theta Healing®
Life-coaching
Párkapcsolati tanácsadás
Bach-virág terápia
Schüssler terápia
Hormonegyensúly tanácsadás
Ganesha jóga
Idézetek
Árak
Kapcsolat

 

 
 
 

Theta Healing®

 

A Theta Healing® Vianna Stibal által létrehozott technika, mely megtanítja, hogyan állítsuk használatba természetes intuíciónkat (megérzésünket), a Mindenek Teremtőjének feltétlen szeretetére támaszkodva, hogy elvégezzük az aktuális feladatot.

A Theta Healing® erőteljes önfejlesztő, oktató, és alkalmazott tudomány mindenkinek, az élet minden területéről.

Legfőképp azoknak, akik készek és elkötelezettek, hogy előrelépjenek, és pozitív változást hozzanak létre saját, és mások életében.

A Theta Healing® a lényed minden szintjén működik, fizikai, érzelmi, mentális, és szellemi szinten, oly módon, hogy azokat a blokkokat és akadályokat semmisíti meg, amelyek meggátolnak abban, hogy az életedet adottságaid maximális kihasználásával éld.

Theta Healing terápia - Delfinek

Minden egyes pillanatban a hiedelmeid és az érzéseid azok, amelyek az életedet és az életkörülményeidet meghatározzák; a támogatóak megvalósulnak, a korlátozók pedig akadályokat és blokkokat hoznak létre benned.

Azok a hiedelmek és érzések, amelyeknek a tudatában vagy, a tudatos elmében tárolódnak, amelyeknek nem, azok pedig a tudatalattiban.

A tudatalattiban tárolt korlátozó hiedelmek és érzések felelősek a gyenge teljesítményért és eredményekért az élet bármely területén. Többek között: karrier, kapcsolatok, pénzügy, életcél, otthoni környezet és a egészségi állapot.
A Theta Healing® neked dolgozik, kihasználva a természetes agyhullámok erejét. Így lehet hozzáférni a tudatalatti elméhez, ahol a korlátozó hiedelmek és érzések blokkolnak az álmaid és céljaid elérésében.

Ha hozzáfértünk, képesek vagyunk a Theta Healing® technikát arra használni, hogy a korlátozó hiedelmeket és érzéseket támogatóvá változtassuk.

A Theta Healing® eljárásban részesülő személy azonnal mély pozitív változást észlel, mivel a Theta Healing® felszabadítja a mélyen rögzült félelmeket, negatív hiedelmeket és érzéseket, amik a tudatalatti elmében rejtőznek. Ezeket pozitívokra, támogatókra cseréli a helyükön.

Ha több információt szeretnél megtudni a Theta Healing-ről akkor, nézd meg Szilasi Márti honlapját www.theta-healing.hu

Theta Healing terápia - Világmindenség

Theta Healing® az alábbi területeken képes segíteni:

  • Stressz kezelés
  • Párkapcsolati problémák
  • Mentális és érzelmi traumák kezelése
  • Negatív hatások, traumák kezelése
  • Pozitív énkép kialakítása
  • Személyiség fejlődés
  • Fóbiák kezelése
  • Súlyproblémák kezelése
  • Lelki problémák kezelése stb.
  • Fogyókúra, stb.stb…
 

Ganesha Jóga és Természetgyógyászati Központ
2310 Szigetszentmiklós, Csépi út 224.
Időpont egyeztetés: 06-30/2869-561
E-mail: info@lelektest.hu -
www.lelektest.hu - www.ganeshajoga.hu